jh logo white3

Johannisholm Adventure

at Johannisholms Stugby

Dalarna Sweden

New Summer Showcase Video!

dalahast

måndag 23 oktober 2017

Language options

IMG Canoes on beach 920x130

Aktiviteter

Sommar

Området i och runt Johannisholm är perfekt för många utomhus sporter och aktiviteter. Skogar, sjöar och kullar erbjuder underbara landskap och skönhet. Från vår campingplats och holiday village erbjuder vi ett stort utbud av aktiviteter. Du kan antingen gå med i den övervakade verksamheten eller, naturligtvis ordna dina egna spännande resor. Det finns aktiviteter för alla åldrar, både sommar och vinter och även särskilda kvalifikationskoderna för skolor, grupper och företag.


Ta en underbar morgon promenad genom oändliga skogen, över upphöjt myrar och tidigare klara sjöar. Sedan kanske på eftermiddagen en bike ride längs smala banor, och för kvällen, paddla kanot och se bäver i sjön.

Vakantie Zweden 20110814 326[1]bNästa morgon du på en berget platå, 650 meter hög, njuter utsikt och på eftermiddagen du befinner dig på en spännande quad safari medan barnen på klättervägg och har en go på bågskytte. På kvällen är en wildlife safari för hela familjen under vilken vi leta efter (och ofta hitta) älg och andra vilda djur.


En dag senare yngsta barnen gå med i the pirate adventure, och de äldre barnen bygga en trailer. Detta ger dig en perfekt tid att delta i en GPS-turné genom vackra landskap.
Dessa är bara några av många äventyr kan du uppleva i och runt Johannisholm. Vi har en lista över alla möjliga aktiviteter med Johannisholm Stugby & utomhus centrum. Du kommer inte få uttråkad. Det finns så mycket att du förmodligen kommer att köras av tid!

Vinter

DSC03191b

I Sverige är vintern verkligen förtrollande med en vit landskap av snö och istappar mot en klart blå himmel och frisk luft. Naturligtvis finns alla tänkbara slags vintersport här. Svensk is och snö är varierad och överraskande, en upplevelse som du inte vill missa!

En perfekt plats för en svensk vinter upplevelse är Johannisholm Stugby, en mysig, små, familjen holiday park i hjärtat av vackra provinsen i Dalarna. Det finns alltid något händer, både för unga och gamla, i och runt byn semester. För att ge några exempel, ice skoter safaris, fiske, vintern camping, hund-sledge åkattraktioner, ice skating och snowshoeing. Inte för att förglömma bastun, grill barrel och samerna hydda. Känner du som testar den svenska vintern? Gå vidare och läsa på.

Login Form